Mike James ar putea semna cu New York Knicks

Mike James nu mai are niciun viitor la CSKA Moscova. În pofida faptului că este sub contract cu echipa din capitala Rusiei până la încheierea sezonului 2022/23, conflictul cu antrenorul Dimitris Itoudis l-a scos pe jucătorul american din lotul echipei moscovite.

În sezonul 2020/21, Mike a bifat 27 apariții în Euroliga masculină având medii statistice de 19.3 puncte și 4.7 pase decisive. El s-ar putea întoarce în NBA, acolo unde a evoluat pentru Phoenix Suns în sezonul 2017/18, când a avut o medie de 10.4 puncte pe partidă.

Potrivit agentului jucătorului, James s-a întors de curând în SUA pentru a-și negocia următorul angajament. Potrivit eurohoops.net, acesta ar putea fi în NBA. În vârstă de 30 ani, James este în contact cu New York Knicks. Este încă neclar ce tip de contract se negociază între părți.

CSKA Moscova se situează pe locul 2 în Liga VTB și a încheiat pe aceeași poziție sezonul regulat al Euroligii masculine. Rușii se duelează cu Fenerbahce Beko Istanbul pentru un loc în Final Four-ul competiției continentale.

Reamintim că CSKA nu poate conta nici pe serviciile lui Nikola Milutinov, operat. În locul acestuia a fost legitimat Michael Eric, iar ca înlocuitor pentru Mike James a fost recrutat Iffe Lundberg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *