Mihai Măciucă este noul jucător al echipei U-BT Cluj-Napoca

Mihai Măciucă este noul jucător al echipei U-BT Cluj-Napoca. Internaționalul român este primul transfer perfectat de campioana en-titre în perspectiva sezonului competițional 2023/24.

În vârstă de 23 ani, înalt de 1.93 metri, jucător de pozițiile 2-3, Măciucă sosește de la FC Argeș Pitești. Aici a evoluat în ultimii cinci ani. El a debutat în primul eșalon la vârsta de 16 ani, la Phoenix Galați. Anterior a jucat în Liga 1 pentru Steaua CSM Eximbank București, fiind un produs al ACS Dan Dacian București.

Pe parcursul sezonului 2022/23, Mihai a înregistrat 34 apariții în Liga Națională și 3 în Cupa României. El a avut medii statistice de 8.8 puncte, 2.4 recuperări, 1.4 pase decisive, 0.9 intercepții în aproape 26 minute pe partidă pentru 6.6 la eficiență.

Măciucă are deja 190 meciuri jucate în LNBM și Cupa României. El va face pasul următor, urmând să aibă oportunitatea pentru prima dată în carieră să evolueze în cupele europene. Amintim că Mihai Măciucă este component al echipei naționale a României.

U-BT Cluj-Napoca a mai anunțat că se desparte de antrenorul asistent Milorad Perovic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.