Mihaela Panait a încheiat participarea la Women’s NBA Academy Games

Mihaela Panait a terminat participarea la Women’s NBA Academy Games, eveniment la care a participat în Atlanta, statul american Georgia. Sportiva originară din București a făcut parte din cadrul echipei Blue, formație ce a câștigat toate cele patru meciuri disputate.

În absența statisticii de la meciul cu echipa Verde, Mihaela a avut medii statistice de 8.7 puncte, 2.3 recuperări și 2.0 pase decisive pe meci. Ea a avut cea mai bună prestație în meciul cu echipa Negru, în cadrul căruia a totalizat 16 puncte și 3 pase decisive.

Panait a terminat evenimentul cu 11/17 la aruncările de două puncte, 1/5 la semicerc și 1/2 la linia de pedeapsă. Pe baza statisticilor cumulate, Mihaela a fost a 5-a marcatoare în cadrul evenimentului din Atlanta.

Născută pe 2 Noiembrie 2005, Mihaela Panait a jucat pe parcursul ultimelor două sezoane în Liga Națională de baschet feminin, pentru Agronomia București. Ea are deja 49 apariții în LNBF și Cupa României cu medii statistice pe carieră de 7.2 puncte, 3.0 recuperări, 2.6 pase decisive și 1.0 intercepții în peste 27 minute pe meci pentru 5.3 la eficiență.

În paralel, Miky a continuat să joace în Campionatele Naționale de juniori ale României. Ea a jucat pentru Olimpia București, câștigând titlurile de campioană a României la U19 și U18 Feminin – ediția 2021/22.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.