Miami se impune în reeditarea finalei NBA 2020

Miami Heat au învins Los Angeles Lakers, la Staples Center, în sezonul regulat al NBA – ediția 2020/21. Reeditarea finalei din sezonul precedent s-a încheiat cu scorul de 96-94.

Echipa antrenată de către Erik Spoelstra a fost la conducere pe tot parcursul secvenței decisive, dar Lakers au avut șansa de a trimite partida în prelungiri. Wesley Matthews a strâns la 96-94 cu 8.4 secunde înainte de final, dar Andre Iguodala a greșit serviciul, iar LeBron James a reușit intercepția. Mingea a ajuns la Alex Caruso, care a călcat semicercul, însă aruncarea acestuia a fost imprecisă, iar timpul de joc a expirat.

Kendrick Nunn a totalizat 27 puncte, 5 recuperări, Jimmy Butler a adăugat 24 puncte, 8 recuperări și 5 pase decisive, iar Bam Adebayo a terminat cu 16 puncte, 10 recuperări și 6 pase decisive pentru învingători.

Kyle Kuzma a replicat cu 23 puncte, LeBron James a adăugat 19 puncte, 9 recuperări și 9 pase decisive, având 1/8 la aruncările de trei puncte, iar Montrezl Harrell a terminat cu 18 puncte, 10 recuperări pentru Lakers.

Miami a jucat fără Goran Dragic și Avery Bradley. De cealaltă parte au lipsit Anthony Davis și Dennis Schroder.

LA Lakers au 22-9 la general și se situează pe locul 3 în Conferința Vest. În schimb, Miami Heat au ajuns la 13-17, ocupând locul 10 în Est.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *