Miami Heat învinge pe terenul lui Boston Celtics în deschiderea finalei Conferinței Est

Miami Heat au reușit break-ul în deschiderea finalei Conferinței Est din playoff-ul NBA 2023. Gruparea din Florida, venită din play-in, a învins pe terenul lui Boston Celtics, scor 123-116.

Heat au tranșat disputa în sfertul al 3-lea, pe parcursul căruia s-a consemnat un parțial de 46-25! Astfel, oaspeții au recuperat un deficit de șapte lungimi înregistrat la jumătatea partidei și au trecut în control. Celtics au depus eforturi să revină, dar s-au putut apropia la patru puncte într-un moment din sfertul al 4-lea.

Învingătorii au avut 16 coșuri de trei puncte cu 52% la acest procedeu. Miami a terminat meciul cu procentaje superioare la toate capitolele, a avut un număr dublu de intercepții și a stat mai bine la recuperări, respectiv posesii pierdute.

Jimmy Butler a avut o nouă prestație impresionantă. El a totalizat 35 puncte, 7 pase decisive, 6 intercepții, 5 recuperări, Bam Adebayo a reușit 20 puncte, 8 recuperări, 5 pase decisive, alți patru jucători de la Miami având câte 15 puncte pentru Miami. De cealaltă parte, Jayson Tatum a reușit 30 puncte, 7 recuperări, Jaylen Brown a adăugat 22 puncte, 9 recuperări, 5 pase decisive, iar Malcolm Brogdon a terminat cu 19 puncte pentru Boston.

Scorul general este de 1-0 cu victorie în deplasare pentru Miami. Se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte partide. Meciul 2 are loc tot în Boston.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.