Meciurile ultimei etape din Grupa J în FIBA Europe Cup – ediția 2019/20 se joacă la aceeași oră

FIBA Europe a informat echipele angrenate în Grupa J din FIBA Europe Cup – ediția 2019/20 jocurile ultimei etape, programate pentru data de 5 februarie 2020, se vor desfășura cu începere de la aceeași oră. Forul organizator a invocat prevederi regulamentare pentru situații în care ambele meciuri au implicații în ierarhia finală a grupei și implicit în cursa pentru calificarea în playoff.

Concret, se face referire la articolul 14.1 din FIBA Europe’s Regulations for European Club Competitions, acolo unde organizatorul competiției își rezervă dreptul de a stabili ora de începere a jocurilor ultimei etape. Mai exact acestea să înceapă la aceeași oră.

Prin urmare, meciurile ultimei etape din Grupa J trebuie să înceapă la ora 17:30 conform orei Europei Centrale. Așadar, programul ultimei etape este următorul:

U-BT Cluj-Napoca vs Ironi Ness Ziona – ora 18:30 (ora locală)
Tsmoki Minsk vs CSM CSU Oradea – ora 18:30 (ora locală 19:30)

Reamintim că U-BT va disputa acest meci la Sala Horia Demian și va fi transmis în direct la DigiSport. Amintitul post de televiziune produce transmisiunea, aceasta putând fi urmărită și pe canalul YouTube FIBA.

În schimb, partida de la Minsk va fi transmisă în direct pe canalul YouTube FIBA.

Ca fapt divers, meciurile etapei a 5-a, desfășurate miercuri (29.01), s-au disputat la aceeași oră cu precizarea că în acest caz echipele gazdă au stabilit ora de începere a jocurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.