Meciul dintre Arad și Satu Mare în Cupa României la baschet feminin se va disputa la Timișoara

FCC UAV Baschet Arad a anunțat că meciul cu CSM Satu Mare, contând pentru prima manșă a sferturilor de finală din Cupa României la baschet feminin – ediția 2021/22 nu se va putea disputa la Sala Victoria, din Arad. Jocul va avea loc la Timișoara.

Potrivit unui comunicat emis de clubul arădean „datorită unor avarii apărute la acoperişul sălii Sporturilor „Victoria” din Arad, ca urmare a ploilor din ultimele zile care se infiltrează prin acoperiş şi se scurg pe parchet, cele două echipe sunt în imposibilitatea de a desfăşura partida în conditii optime. Clubul a fost nevoit să mute duelul în altă locaţie. Cea mai apropiată arenă omologată se află la Timişoara, în sala ‘Constantin Jude.'”

Situația sălii din Arad a ținut capul de afiș al presei de sport din localitate în cursul acestui an calendaristic. Construcția este administrată de Ministerul Tineretului, fiind cuprinsă în lista sinteză a Companiei Naționale de Intestiții pentru reabilitare. În realitate nimic nu s-a schimbat.

Partida de pe Bega se va disputa miercuri (29.12), cu începere de la ora 18:00. Jocul retur va avea loc pe 5 ianuarie 2022, la Satu Mare. Câștigătoarea dublei se califică la Final Four-ul Cupei României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.