Meciul cu numărul 200 în Liga Națională pentru Mladen Jeremic

Mladen Jeremic este unul dintre cei mai longevivi jucători străini activi în Liga Națională de Baschet masculin. Experimentatul baschetbalist ex-iugoslav va bifa, în această seară, meciul cu numărul 200 în primul eșalon baschetbalistic al țării. FC Argeș, echipa la care Jerry evoluează, va întâlni pe U BT Cluj-Napoca, în Meciul 3 din semifinalele campionatului.

Născut pe 9 ianuarie 1988, la Loznica (Serbia), înalt de 198 centimetri, Jeremic este jucător de poziția 2. El a devenit unul dintre cei mai redutabili shooteri din LNBM, fiind aproape de încheierea celui de-al 7-lea sezon în țara noastră.

El are un sezon petrecut la Dinamo Știința București, respective câte 3 la SCM Timișoara și FC Argeș Pitești. Jerry a strâns 199 prezențe, cu medii de 15.9 puncte, 2.8 recuperări, 2.6 pase decisive, 1.1 intercepții și 2.2 posesii pierdute, cu 13.7 la eficiență. Mladen are procentaje de 53% la două puncte, 40% la trei puncte și 86% la linia de pedeapsă.

Jeremic a fost medaliat cu bronz în ediția precedentă de campionat, alături de echipa piteșteană, fiind calificat în semifinale pentru a doua oară consecutiv.

Campion mondial U19 alături de naționala Serbiei, în 2007, după o finală câștigată în fața lui Steph Curry și lotul Americii, Jeremic a mai jucat, la nivel profesionist, în Serbia, Bosnia, Italia și Venezuela.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.