Meciul 4 al seriei dintre CSO Voluntari și U-BT Cluj-Napoca va fi primul cu spectatori de la declanșarea pandemiei în urmă cu 15 luni

CSO Voluntari a anunțat că va permite accesul publicului la Meciul 4 al confruntării cu U-BT Cluj-Napoca din semifinalele Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21. Partida se va disputa miercuri (02.06), la Sala Sporturilor Gabriela Szabo.

Marți (01.06) s-a modificat protocolul medical al Federației Române de Baschet, după ce s-a creat un cadru legal prin care publicul poate fi primit în număr limitat în sălile de sport din România. Astfel, în incinta bazei sportive din Voluntari la meci vor avea acces 165 persoane, adică 25% din capacitatea totală a sălii destinare jocurilor sportive.

Prin intermediul unui comunicat oficial, organizatorul amintitului meci care următoarele precizări:

Accesul se va face pe două intrări

  • Intrarea principală a sălii – doar pentru locurile din peluză (în spatele panoului) și zona invitaților.
  • Intrarea laterală de pe strada Buziaș, la jumătatea arenei, pentru tribuna de deasupra băncilor de rezerve. Pe aici vor intra spectatorii care doresc să stea în această zonă și presa acreditată.

Între 19:00 și 19:30, reprezentații CSO Voluntari și ai firmei de pază vor verifica documentele suporterilor. Indiferent că vorbim de invitați, spectatori sau mass-media, participarea este permisă exclusiv urmatoarelor categorii:

  1. Persoanele care sunt vaccinate impotriva virusului Sars-Cov-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare (rapelul);
  2. Persoanele care prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore SAU rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore;
  3. Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectarii cu SARS-CoV-2.

Fiecare persoană care dorește să intre la meci trebuie să prezinte cartea de identitate și dovada scrisă (în print) sau digitală că se încadrează în unul dintre punctele 1, 2 sau 3. Și minorii trebuie să se încadreze în aceleași condiții, excepție făcând, desigur, cartea de identitate pentru cei sub 14 ani.

Imediat ce datele vor fi verificate și aprobate conform protocolului, organizatorii vor oferi bilete cu valoare 0. Fiind vorba de primul meci cu public și de rapida succesiune a evenimentelor, CSO Voluntari dorește să le ofere suporterilor acest cadou!

Începând cu ora 19:15 li se va permite accesul în sală suporterilor care au primit biletul de intrare, pe ambele porți menționate anterior, respectându-se distanțarea de 1.5 metri, triajul epidemiologic și purtarea măștii. În arenă vor exista marcaje și mesaje care trebuie respectate, produse dezinfectante pentru mâni și semne de acces. Ne bazăm pe cooperarea dumnevoastră ca lucrurile să decurgă excelent și să ne putem bucura din nou de baschet.

Nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome evidente de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree etc). În cazul unei temperaturi peste 37,3°C, se repetă termometrizarea după 5 minute de repaus.

Controlul de securitate de la porți se va face doar vizual, spectatorii fiind rugați în prealabil să colaboreze cu stewarzii și să prezinte de bună voie obiectele pe care le dețin în buzunare și/sau genți.

Va fi interzisă intrarea în arenă cu bautură sau mâncare din exterior, dar, înainte de accesul în sală, între 19:00 și 20:00, partenerii noștri de la SLooP le vor oferi tuturor fanilor sucuri delicioase, pentru a fi hidratați și pregătiți de un nou meci spectaculos. Veți primi sucul odată cu tichetul de acces.

În sală, locurile pe care nu aveți voie să vă așezați vor fi marcate cu X, astfel încât să se respecte distanțarea și numărul maxim de locuri.

Meciul 4 demarează la ora 20:00, fiind transmis în direct la DigiSport, lookSport și FRB TV.

Foto: Răzvan Păsărică / CSO Voluntari – Baschet (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.