Marcu Badiu: „Suntem motivați pentru a câștiga totul”

Unul dintre cei mai de perspectivă tineri jucători ai României, Marcu Badiu, a prefațat turneul final de Cupa României la baschet masculin – ediția 2020/21. Evenimentul se va desfășura în perioada 6-9 martie anul curent, la Cluj-Napoca.

Baschetbalistul legitimat la CSO Voluntari a declarat următoarele înaintea turneului final:

„Mergem la Cluj cu același gând pe care îl au toți participanții, cel de a câștiga. Cred că va fi un turneu final interesant, toate echipele calificate fiind capabile să învingă. Cu o regulă diferită (cea a jucătorului român) față de cea din campionat, se poate întâmpla orice. Cu alte cuvinte, noi suntem motivați pentru a câștiga totul.”

Referitor la BCM U FC Argeș Pitești, adversarul întâlnit de ilfoveni în deschiderea Final 8-ului de la BT Arena, Badiu a precizat:

„Primul nostru adversar, Piteștiul, ne-a oferit practic o provocare după meciul din campionat. Cred că este o mare oportunitate să întoarcem acel rezultat și să facem un pas către trofeu.”

În fine, Marcu a vorbit și despre întreruperea competițiilor de club pentru jocurile echipei naționale:

„În această perioadă liberă am avut mai mult timp să ne concentrăm asupra greșelilor nostre și să ne îmbunătățim jocul. Suntem pregătiți și motivați pentru ceea ce urmează!”

Badiu revine la turneul final de Cupa României după absența de anul trecut, cauzată de o accidentare. El a ajutat pe Dinamo București să avanseze la Final Four-ul competiției din 2019 și 2020.

Foto: Elis Iordache / BC Athletic Constanța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *