Los Angeles Lakers pierd în prelungiri și ajung la cea de-a 3-a înfrângere consecutivă

După ce a câștigat trei meciuri consecutive în prelungiri, campioana NBA a suferit o înfrângere la capătul unui nou meci încheiat după o repriză suplimentară. Los Angeles Lakers au suferit a 3-a înfrângere consecutivă în NBA, fiind învinși pe teren propriu de Washington Wizards, scor 124-127.

LeBron James a marcat un coș de două puncte cu care a egalat la 115 în ultimul minut din timpul regulamentar. El a forțat astfel intrarea în prelungiri, dar Russell Westbrook și Bradley Beal au ghidat echipa din capitala SUA în runda suplimentară. Ambii au marcat câte șase puncte și au purtat Wizards spre victorie în fieful campioanei.

Lakers au dominat la recuperare ofensivă (12-5), însă Wizards au terminat cu procentaje mai bune, au avut un număr dublu de vizite la linia de pedeapsă (33-17) și au terminat cu mai puține posesii pierdute (16-20).

Bradley Beal a totalizat 33 puncte, 7 recuperări, 6 pase decisive și 3 intercepții, iar Russell Westbrook a adăugat 32 puncte, 14 recuperări și 9 pase decisive pentru învingători. Ambii au jucat câte 44 minute. Rui Hachimura a terminat cu 15 puncte, 6 recuperări.

LeBron James a replicat cu 31 puncte, 13 pase decisive, 9 recuperări, dar și opt mingi pierdute. Montrezl Harrell a adăugat 26 puncte, 9 recuperări, iar Kentavious Caldwell-Pope a izbutit 21 puncte pentru LA Lakers. Anthony Davis este accidentat și va lipsi foarte probabil până în a 2-a jumătate a sezonului regulat. De asemenea, a lipsit și Dennis Schroder.

Washington ajunge la 11-17 după acest meci și ocupă locul 13 în Conferința Est. LA a ajuns la 22-10, fiind la egalitate cu concitadina Clippers, pe locurile 2-3 în Vest.

Foto: NBA.com/wizards

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *