Los Angeles Lakers opresc seria negativă la revenirea lui Dennis Schroder

Los Angeles Lakers au oprit seria negativă. Campioana NBA în exercițiu a stopat șirul eșecurilor la patru. Californienii au învins Portland TrailBlazers, scor 102-93.

După o primă repriză echilibrată, adjudecată de Blazers cu scorul de 57-54, a urmat desprinderea campioanei. Gazdele partidei au realizat un parțial de 31-19 în secvența a 3-a, pentru ca pe parcursul sfertului decisiv să se consemneze puține realizări pe tabela de marcaj.

Lakers au controlat lupta la recuperare (52-45, cu 15-10 la cele ofensive), au pierdut doar nouă posesii și au provocat echipei adverse numeroase ratări. Blazers au încheiat meciul cu 38% la aruncările din acțiune!

Dennis Schroder a revenit în angrenajul lui Lakers cu această ocazie. Germanul, format de antrenorul român Liviu Călin, a totalizat 22 puncte în 32 minute de joc.

LeBron James a fost cel mai productiv jucător al campioanei. Acesta a contabilizat 29 puncte, 11 recuperări, 7 pase decisive, 4 intercepții și 3 capace, iar Montrezl Harrell a terminat cu 17 puncte, 9 recuperări pentru învingători.

În replică, Damian Lillard a totalizat 35 puncte, 7 pase decisive, Gary Trent Jr a adăugat 19 puncte, iar Enes Kanter a terminat cu 11 puncte, 17 recuperări și 3 pase decisive pentru Portland.

LA Lakers au ajuns la 23-11, iar Portland este la 18-14.

Foto&video: www.nba.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *