Miercuri (27.10) se joacă restanțele din etapa a 2-a în Liga Națională de baschet masculin

Miercuri (27.10) sunt programate două partide restante din cadrul etapei a 2-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2021/22. Acestea opun pe SCM U Craiova și U-BT Cluj-Napoca, respectiv pe BC Athletic Constanța și CSM Galați.

Formația din Constanța are 3-1 la general și vine după prima înfrângere în actuala ediție de campionat. În schimb, CSM Galați are 0-3 la general și dispută prima din cele două partide restante. Confruntarea de la malul Mării Negre demarează la ora 19:00, fiind transmisă în direct pe canalul YouTube al Federației Române de Baschet.

Oltenii au un bilanț general de 3-1 și dispută această partidă la câteva zile după ce au suferit primuș eșec stagional. În schimb, U-BT Cluj-Napoca are 3-0 la general și se află în căutarea celui de-al 12-lea succes în toate competițiile. Meciul de la Craiova demarează la ora 19:30 și este transmis în direct pe pagina de Facebook Liga de Baschet, cu o producție de calitate și comentariu, respectiv pe canalul YouTube FRB TV.

Foto: Ionuț Greere / SportulDoljean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *