LNBM 2021/22 – Etapa 5: Monyea Pratt este MVP-ul

Etapa a 5-a este prima din Liga Nationala de baschet masculin – editia 2021/22 care s-a incheiat, toate meciurile fiind disputate. Astfel, putem sa acordam primul titlu de MVP al rundei. Acesta este americanul Monyea Pratt, de la BC CSU Sibiu.

Pratt a fost cel mai bun jucator al galben-albastrilor in victoria cu CSO Voluntari, scor 86-83. El a fost titularizat de antrenorul Dan Fleseriu, avand o contributie impresionanta.

In 36 minute de joc, Pratt a totalizat 17 puncte, cu 4/4 la aruncarile de doua puncte, 1/4 la trei puncte si 6/9 la linia de pedeapsa. Mo a adaugat 11 recuperari, 5 pase decisive, 3 interceptii si un capac pentru 30 la eficienta si 2 la +/-.

Pratt a fost cel mai eficient jucator al etapei a 5-a si i-a devansat in ancheta pentru titlul de MVP pe Nikola Jevtovic de la FC Arges Pitesti si pe Eric Copes de la Rapid Bucuresti.

In varsta de 36 ani, originar din SUA, Monyea Pratt parcurge al 5-lea sezon in Romania. El a petrecut primele doua stagiuni alaturi de CSU Sibiu, dupa care a petrecut alte doua stagiuni la Craiova. Mo a revenit la Sibiu in aceasta vara. Prestatia din meciul cu Voluntari este cea mai buna de pana acum in sezonul 2021/22 pentru jucatorul nord-american.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *