Limoges CSP învinge KK Igokea în prima etapă din grupele Basketball Champions League

Limoges CSP a învins KK Igokea în prima etapă din Basketball Champions League – ediția 2020/21. Francezii au revenit spectaculos în repriza secundă pentru a-i învinge pe debutanții din Bosnia-Herțegovina, scor 80-75.

Partida s-a desfășurat miercuri (28.10), în Franța. Igokea a câștigat prima repriză cu scorul de 41-38. Limoges a restabilit egalitatea, cele două echipe fiind de nedespărțit la intrarea în secvența decisivă, scor 61-61. Francezii au câștigat la capătul unei partide ce a cuprins 14 schimbări la conducere și în care Igokea a fost la conducere preț de 23 minute de joc efectiv.

Jerry Boutsiele (foto) a totalizat 25 puncte, 8 recuperări, Phil Scrubb a adăugat 17 puncte, 11 pase decisive, iar Nicolas Lang a încheiat cu 10 puncte pentru învingători. Pentru Limoges a jucat și Marcus Ginyard. Fostul jucător al CSM Oradea a totalizat 8 puncte și 2 recuperări în 17 minute de joc.

Anthony Clemmons a totalizat 17 puncte, 6 pase decisive, 5 recuperări, Nikola Jovanovic a adăugat 12 puncte, iar Dalibor Ilic a încheiat cu 10 puncte pentru KK Igokea.

De notat că Igokea este a 8-a echipă debutantă în grupele Basketball Champions League ce pierde primul meci disputat. Reamintim că această echipă a învins pe U-BT Cluj-Napoca în preliminariile competiției, la Botevtgrad, în luna septembrie.

Cu toate că a raportat peste 50.000 cazuri COVID-19 pozitive pe zi, Franța permite, în număr limitat, prezența publicului la meciuri. Astfel, la meciul de la Limoges au fost prezențe spectatori în număr mic.

Foto: championsleague.basketball

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *