Kyndall Dykes, următorul invitat al Interviurilor Gheparzii

Kyndall Dykes, unul dintre cei mai buni jucători străini care au evoluat în Liga Națională, este următorul invitat al lui Marcel Țenter la podcast-ul Interviurile Gheparzii. Episodul 8 va avea loc joi (09.07), ora 19:00, fiind difuzat pe canalul YouTube Gheparzii și pe pagina de facebook cu același nume.

În vârstă de 33 ani, el și-a început cariera profesionistă în urmă cu mai bine de zece ani, în Maroc. După doar două luni în această țară, Dykes a venit în România pentru a juca alături de U-Mobitelco Cluj-Napoca, sub comanda lui Țenter. El a evoluat ultima dată în România pe parcursul sezonului competițional 2018/19.

De-a lungul carierei, Dykes a mai jucat pentru BC Mureș, însă și în Ucraina (BC Goverla, Polytekhnika-Halychyna), Israel (Galil Gilboa), Italia (APU Udine), Polonia (Asseco Arka Gdynia) și Liban (Beirut Club). Palmaresul său cuprinde titlul de campion al României (U-Mobitelco Cluj-Napoca 2010-2011, U-Banca Transilvania 2016-2017), Cupea României (U-Banca Transilvania 2015-2016 și 2016-2017) și SuperCupa României cu U-Banca Transilvania (2016). El a mai disputat două finale de Liga Națională, câte una alături de U-Mobitelco Cluj-Napoca și BC Mureș.

Reamintim că anterior, Marcel Țenter a avut invitați de seamă la Interviurile Gheparzii. Între aceștia se remarcă Ghiță Mureșan, Emanuel Cățe, David Kornel, Nikos Zisis și Giorgos Tsiaras, Aleksandar Avlijas și Misko Raznatovic, Tab Baldwin, respectiv Pini Gershon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *