Kyndall Dykes continuă alături de Anwil Wlocklawek până în 2023

Anwil Wlocklawek a anunțat că a prelungit contractul lui Kyndall Dykes. Fost jucător al lui U-BT Cluj-Napoca și BC Mureș a semnat un angajament cu valabilitate până la încheierea sezonului 2022/23.

Inițial, americanul a semnat un contract pe termen scurt, cu valabilitate o lună la gruparea poloneze. Dykes a confirmat în perioada petrecută alături de Anwil, iar conducerea clubului i-a oferit un angajament pe termen lung.

În scurta perioadă petrecută alături de Wlocklawek, Kyndall are medii de 13 puncte, 3.6 recuperări, 2.0 pase decisive și 12.2 la eficiență în cinci apariții în campionatul Poloniei. De asemenea, a avut 19.5 puncte, 4.5 recuperări și 4.0 pase decisive pe meci în dubla din grupele FIBA Europe Cup, acolo unde Anwil a obținut calificarea mai departe.

Anwil are 9-15 la general și ocupă locul 12 în campionatul Poloniei la ora actuală. Cu Dykes în teren în ambele competiții, Wlocklawek are trei victorii și patru înfrângeri.

De notat că amintita echipă tocmai l-a pierdut pe termen lung pe fostul MVP al campionatului din Polonia. Lusitanul Ivan Almeida a fost diagnosticat cu o fractură la picior.

Foto: FIBA.basketball

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *