Kyndall Dykes a ajutat pe Anwil să obțină prima victorie în FIBA Europe Cup

Kyndall Dykes a avut o prestație consistentă și a ajutat pe Anwil Wlocklawek să obțină o victorie importantă la prima apariție în FIBA Europe Cup – ediția 2020/21. Fostul campion al României a ajutat reprezentanta Poloniei să câștige pe teren propriu în meciul cu BC Dnipro, din Ucraina. Rezultatul final a fost de 74-71.

Dykes a fost titularizat în echipa gazdă. El a bifat 33 minute de joc, perioadă în care a contabilizat 18 puncte. Americanul a avut 6/14 la aruncările din acțiune și 4/5 la linia de pedeapsă. A avut 6 pase decisive, 5 recuperări și 2 intercepții cu 3 posesii pierdute pentru 19 la eficiență.

Portughezul Ivan Almeida a totalizat 20 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive, 3 intercepții și 3 capace pentru formația învingătoare. De cealaltă parte, Jared Terrell a totalizat 16 puncte, 6 recuperări pentru Dnipro.

Meciul contează pentru Grupe E în FIBA Europe Cup. Anwil are 1-0 la general. În schimb, Dnipro are 1-1 la general după ce în ziua de deschidere a trecut de Fribourg Olympic, scor 62-57.

Vineri (29.01), Anwil se duelează cu Fribourg în ultimul meci al turneului. Va fi o confruntare între doi jucători care au câștigat câte două campionate în România având roluri majore la acele performanțe. Este vorba despre Kyndall Dykes și Sean Barnette.

Foto: FIBA.basketball

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *