Kyle Hines aduce victoria pentru Olimpia Milano la OAKA

Autor al unui double-double, Kyle Hines a marcat o aruncare liberă cu două secunde înainte de final pentru a consfinți victoria lui AX Olimpia Milano pe terenul echipei Panathinaikos Atena. Rezultatul final al partidei din etapa a 28-a în Euroligă a fost de 76-75.

Italienii au controlat partida, dar PAO a anulat deficitul, reușind să egaleze la 75 prin reușita lui Nemanja Nedovic. Pivotul american a reușit o recuperare ofensivă în antepenultima secundă și a fost faultat de Howard Sant-Roos.

Astfel, Kyle a ajuns la linia de pedeapsă. El a transformat prima aruncare și a ratat-o pe cea de-a 2-a, pentru a preveni oportunitatea gazdelor de a solicita timp de odihnă. Mai mult, Hines a reușit să recupereze ofensiv și să epuizeze timpul de joc.

Hines a totalizat 13 puncte și 10 recuperări. Malcolm Delaney a reușit 15 puncte, 6 recuperări, iar Giampaolo Ricci a terminat cu 10 puncte pentru învingători. De cealaltă parte, Nedovic a reușit 19 puncte, 5 pase decisive și 4 recuperări pentru Panathinaikos.

În urma acestui rezultat, AX Olimpia Milano are 18-8 la general și se situează pe locul 3. În schimb, Panathinaikos Atena este la 7-19, ocupând locul 16. Trebuie notat că pe parcursul acestor zile se va lua o decizie cu privire la noua configurație a clasamentului în Euroliga masculină, după suspendarea reprezentantelor Rusiei din competiție.

Foto: Olimpia Milano (Twitter)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.