Kris Richard s-a calificat în finala campionatului din Polonia

Enea Zastal Zielona Gora s-a calificat în finala campionatului din Polonia. Echipa lui Kris Richard a trecut de Slask Wrocklaw, scor general 3-0.

Meciul 3, găzduit de Slask în cursul serii de vineri (16.04), s-a încheiat cu scorul de 80-75. Partida a fost controlată de vizitatori, aceștia desprinzându-se la 43-33 în prima repriză. Amfitrionii s-au apropiat la o singură posesie cu zece minute înainte de final, dar Zielona Gora a fost echipa mai bună în ultima secvență.

Titularizat în echipa antrenată de către Zan Tabak, Kris Richard a totalizat 35 minute de joc. El a avut 9 puncte, cu 2/8 la aruncările din acțiune și 4/5 la linia de pedeapsă. Americano-românul a adăugat 4 pase decisive și 3 recuperări pentru 10 la eficiență și 6 la +/-.

Rolands Freimanis a totalizat 24 puncte, 5 recueprări, David Brembly a adăugat 16 puncte, 9 recuperări, iar Geoffrey Groselle a terminat cu 12 puncte, 10 recuperări petnru învingători.

Kyle Gibson și Aleksander Dziewa au avut câte 18 puncte, iar Ivan Ramljak a adăugat 11 puncte pentru Wrocklaw. Pentru această formație a evoluat și Strahinja Jovanovic, fost jucător la Steaua București. El a totalizat 8 puncte, 6 pase decisive și 4 recuperări în 33 minute de joc.

Așadar, după ce a fost campion în Letonia și dublu campion în România, Kris Richard va avea oportunitatea să joace cu trofeul pe masă și în Polonia. Adversar va fi BMSlam Stal Ostrow sau Legia Varșovia (scor general de 2-0 la această oră).

Foto: www.plk.pl

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *