Khimki Moscova obține prima victorie în actuala ediție a Euroligii masculine

Khimki Moscova a obținut prima victoria stagională în Euroliga masculină. Echipa antrenată de Rimas Kurtinaitis a învins pe Steaua Roșie Belgrad, scor 83-77, în etapa a 6-a din sezonul regulat.

A fost o confruntare echilibrată, cu mai multe schimbări de situație. Sârbii au câștigat primul sfert, dar Khimki a preluat inițiativa și a intrat în avantaj la vestiare, scor 44-40.

Crvena Zvezda a oferit o replică solidă după pauză, reușind să strânge la o singură lungime cu zece minute înainte de final. Errick McCollum a ieșit la rampă în ultimul act pentru a aduce lui Khimki prima victorie în actuala ediție a Euroligii. Jucătorul american a înscris 16 puncte în sfertul 4 al partidei.

McCollum a totalizat 23 puncte, Alexey Shved a adăugat 15 puncte, 12 pase decisive, iar Jordan Mickey a încheiat cu 11 puncte, 11 recuperări pentru Khimki. În replică, Jordan Loyd a totalizat 18 puncte, 7 recuperări, iar Johnny O’Bryant a adăugat 14 puncte, 4 recuperări pentru Steaua Roșie.

Khimki Moscova, echipă ce a avut dificultăți din cauza COVID-19, are acum 1-5 la general. În schimb, Steaua Roșie Belgrad a ajuns la 2-3, având un meci amânat.

Foto: www.euroleague.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *