Kemba Walker va juca pentru echipa orașului său natal, New York Knicks!

Kemba Walker va juca pentru New York Knicks. Fundașul a ajuns la un acord cu Oklahoma City Thunder pentru a putea juca pentru echipa orașului său natal.

Walker mai avea doi ani din vechiul contract, în valoare totală de 74 milioane dolari. Se pare că el va încasa mult mai puțini bani pentru a putea semna cu Knicks.

Înalt de 1.83 metri, jucător de poziția 1, Kemba a fost ales cu opțiunea a 9-a în NBA Draft 2011 de Charlotte Hornets. El a jucat opt ani pentru această echipă, după care a bifat două sezoane alături de Boston Celtics.

În luna iunie a acestui an, Walker a fost cedat de Celtics la OKC Thunder în schimbul lui Al Horford și Moses Brown. În afacere au fost incluse și câteva opțiuni în NBA Draft, dar în 4 august a ajuns la un acorc cu managementul echipei din Oklahoma City pentru a i se rezilia contractul.

Walker are 735 meciuri jucate în zece sezoane în NBA și medii pe carieră de 19.9 puncte, 5.4 pase decisive, 3.8 recuperări și 1.3 intercepții în aproape 34 minute pe meci cu 42% la aruncările din acțiune și 84% la linia de pedeapsă.

Absolvent al universității Connecticut, alături de care a câștigat titlul NCAA în 2011, originar din Bronx, Kemba Walker este unul dintre cei mai talentați jucători ai generației sale. El este caracterizat de o tehnică individuală excepțională, viziune și schimbări de direcție uluitoare, fiind considerat un etalon al baschetului din New York City.

New York Knicks au reușit să-l recruteze în urmă cu o zi pe fostul coleg al lui Kemba de la Boston Celtics, francezul Evan Fournier.

Lotul lui New York Knicks se prezintă în felul următor:

  • Fundași – Kemba Walker, Derrick Rose, Frank Ntilikina, Luca Vildoza, Immanuel Quickley, Alec Burks
  • Extreme – RJ Barrett, Kevin Knox
  • Pivoți – Julian Randle, Nerlens Noel, Norvel Pelle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *