Kelme este noul sponsor tehnic al lui Dinamo București

Kelme este noul partener tehnic al echipei Dinamo București. Anunțul a fost făcut în cursul zilei de joi (16.09), gruparea cu cele mai multe titluri naționale din baschetul masculin românesc fiind prima din țara noastră îmbrăcată de compania spaniolă. Parteneriatul a fost semnat pentru sezonul competițional 2021/22.

În baschet cel mai cunoscut partener al lui Kelme este Baskonia, multipla campioană a Spaniei și grupare angrenată în Euroliga masculină. Alte grupări care colaborează cu acest brand sunt Neptunas Klaipeda (Lituania), Hapoel Holon (Israel), respectiv mai multe echipe de club din Corea de Sud. De asemenea, reprezentativa Coastei de Fildeș, finalista AfroBasket 2021, respectiv reprezentativa Turciei folosesc echipament furnizat de Kelme.

Principalul distribuitor al produselor Kelme în România este Dornik Total Services.

Materialele de calitate și designul modern al produselor Kelme au impresionat atât echipa tehnică, cât și colectivul de jucători de la Dinamo București, se arată în comunicatul emis pe pagina de facebook a clubului din capitală.

Echipele din Liga Națională a României utilizează echipament produs și furnizat de Peak, Andu, Macron, Bellotto. Astfel, Kelme vine să completeze gama producătorilor de echipament sportiv care colaborează cu echipele din primul eșalon al țării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *