Karlo Zganec s-a accidentat la umăr

Karlo Zganec a suferit o nouă accidentare. Baschetbalistul croat al lui U-BT Cluj-Napoca pare să fi suferit o recidivă a accidentării la umăr ce la ținut departe de teren în prim aparte a actualului sezon competițional.

Venit de pe bancă în meciul cu Dinamo București, câștigat de U-BT cu scorul de 79-63, Zganec a bifat zece minute de joc, perioadă în care a totalizat 6 puncte, 3 recuperări pentru 7 la eficiență. El a fost transportat la spital pentru investigații, după cum a dezvăluit antrenorul Mihai Silvășan la finalul partidei.

Acesta a spus că lucrurile nu arată deloc bine în cazul lui Zganec. Croatul a evoluat în acest meci acoperind la pozițiile 4-5. De notat că în prezent, U-BT este fără celălalt jucător străin de poziția 4, lituanianul Donatas Tarolis. El este în recuperare după o accidentare la picior.

U-BT Cluj-Napoca este lider autoritar al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21, având 21-0 la general. Următorul meci al ardelenilor este programat luni (19.04), în compania lui SCM U Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *