Jonathan Arledge se alătură lui CSM CSU Oradea

CSM CSU Oradea a oficializat legitimarea lui Jonathan Arledge. Acesta se află la primul angajament în România. Măsoară 2.07 metri, evoluează la pozițiile 4-5 și se află la prima experiență în țara noastră.

Născut în Germania, stabilit în capitala SUA și component al echipei naționale a Libanului, Arledge sosește în Liga Națională după ce în sezonul precedent a evoluat în Coreea de Sud.

A avut 40 meciuri jucate în Korean Basketball League pe parcursul stagiunii 2022/23, alături de Goyang și Seoul. Jonathan a bifat medii de A avut medii statistice de 7.7 puncte, 3.1 recuperări, 0.9 pase decisive în 14.1 minute pentru 5.6 la eficiență. De-a lungul experienței coreene, Arledge a înscris 49 coșuri de trei puncte cu un procentaj de 35%.

Absolvent al universității Old Dominion, unde a evoluat în ultimul an din NCAA, după patru stagiuni la George Mason, Arledge a jucat împotriva lui CSM CSU Oradea în campania 2021/22 din FIBA Europe Cup, când era legitimat la FC Porto. El a mai jucat în Elveția, italia, Letonia, Franța și Grecia, respectiv în Canada.

Arledge vine la CSM CSU Oradea pentru a suplini absența lui Nikola Markovic. Experimentatul jucător sârb a fost diagnosticat cu dublă fractură de metatarsiene la piciorul drept. Acesta va absenta cel puțin până la sfârșitul anului calendaristic 2023.

Noul jucător al orădenilor va sosi în România pe parcursul acestei săptămâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.