Jayson Granger se alătură lui Alba Berlin

Alba Berlin a anunțat legitimarea lui Jayson Granger. Acesta sosește de la Baskonia, însă după un sezon aproape în totalitate ratat din cauza unei grave accidentări.

Înalt de 1.89 metri, în vârstă de 30 ani, Granger a semnat un contract pentru sezonul 2020/21 cu campioana Germaniei. El va avea posibilitatea să joace în Euroliga masculină sub comanda lui Aito Garcia Reneses.

În sezonul 2019/20, Granger nu a jucat niciun meci la nivel de Euroligă. El a suferit o ruptură de tendon achilean în debutul stagiunii. A revenit pentru turneul final al Ligii ACB, desfășurat după relaxarea restricțiilor anti-COVID-19. A avut 3.4 puncte, 2.4 pase decisive și 1.3 recuperări în cadrul evenimentului de la Valencia, acolo unde a cucerit titlul de campion al Spaniei.

Granger are șase sezoane la activ în Euroligă și unul în EuroCup. El are câte două sezoane în competiția supremă alături de Malaga, Efes și Baskonia. Anterior, mai exact între 2006 și 2013, Jayson a evoluat pentru Estudiantes Madrid, formație cu care a jucat un sezon în EuroCup și șapte în Liga ACB.

Acesta este al 5-lea transfer realizat dew Alba Berlin în această vară. Ceilalți sunt fundașul Maodo Lo, extremele Louis Olinde și Simone Fontecchio, respectiv pivotul Ben Lammers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *