Jan Vesely ar putea debuta în noul sezon în etapa a 2-a din Euroligă

Jan Vesely este recuperat și apt de joc. Cehul ar putea debuta în sezonul 2019/20 în cadrul deplasării pe care Fenerbahce o întreprinde la Belgrad, pentru jocul cu Steaua Roșie, în etapa a 2-a din Euroliga masculină.

Vesely a declarat forfait echipei naționale în această vară din cauza problemelor medicale cu care s-a confruntat în partea a 2-a a sezonului precedent. El a întâmpinat dificultăți și în această toamnă, dar potrivit anunțului făcut de Fener, cehul este recuperat și se pregătește cot la cot cu colegii săi.

Fenerbahce îl va include pe Vesely în delegația echipei pentru deplasarea din Serbia și este de așteptat ca joi (10.10) să fie înscris pe foaia de arbitraj pentru partida cu deținătoarea Ligii Adriatice. În schimb, Joffrey Lauvergne este în continuare indisponibil și va rata acest meci. Francezul rămâne la Istanbul, unde continuă tratamentul.

Reamintim că Fenerbahce Beko Istanbul a pierdut, scor 77-81, în prima etapă din noua ediție a Euroligii, pe terenul lui Real Madrid. Turcii evoluează și în etapa a 2-a în deplasare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.