James Harden, debut cu triple-double și victorie în uniforma lui Brooklyn Nets

James Harden a debutat pentru Brooklyn Nets. El a realizat un triple-double, iar noua sa echipă a obținut victoria în confruntarea cu Orlando Magic. Rezultatul final a fost de 129-115.

Cu această ocazie s-a consemnat prima apariție în postura de coleg de echipă a lui Harden cu Kevin Durant după aproape nouă ani. Ei au jucat împreună la începutul carierei, mai exact între 2009 și 2012, la OKC Thunder. De altfel, colaborarea dintre cei doi, alături de Russell Westbrook și Serge Ibaka s-a încheiat cu o finală NBA, pierdută în fața lui Miami Heat.

Nets au câștigat primul meci cu Harden în teren datorită procentajelor net superioare la aruncări. La celelalte capitole statistice importante (recuperări ofensive), intercepții, posesii pierdute, pase decisive) avantajul a fost de partea lui Magic.

Titularizat și utilizat la poziția 1 în absența lui Kyrie Irving, Harden a totalizat 32 puncte, având 8/18 la aruncările din acțiune și 13/15 la linia de pedeapsă. A adăugat 14 pase decisive, 12 recuperări, 4 intercepții și un capac, cu nouă posesii pierdute în 40 minute de joc efectiv.

În schimb, Kevin Durant a bifat 42 puncte, cu 16/26 la aruncările din acțiune, incluzând cinci reușite de pe semicerc, respectiv 5/5 la linia de pedeapsă. KD a adăugat 5 pase decisive, 4 recuperări, 2 intercepții și 2 capace cu șase mingi pierdute tot în 40 minute de joc.

Replica a venit de la muntenegreanul Nikola Vucevic. Acesta a totalizat 34 puncte, 10 recuperări, 7 pase decisive și 5 intercepții în 36 minute de joc. El a avut 14/22 din acțiune și 6/12 la trei puncte.

Brooklyn are 8-6 la general în urma acestui succes. În schimb, Orlando a ajuns la 6-7.

Foto&video: www.nba.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *