James Eads, al 6-lea străin legitimat de CSM Galați

CSM Galați a anunțat legitimarea lui James Eads. Înalt de 1.93 metri, originar din Florida, în vârstă de 23 ani, acesta evoluează la pozițiile 3-2.

Absolvent al Tuskagee University, Eads se află la primul angajament în Europa. El este descris de către hălățeni drept un jucător care excelează la capitolele condiție fizică, tehnică și detentă. Chiar dacă este nexperimentat, Eads poate realiza lucruri importante la CSM Galați.

În sezonul 2019/20, în NCAA, Eads a avut medii de 19 puncte, 5.4 recuperări, 1.1 pase decisive în 35 minute pe partidă. El a bifat 23 apariții și a avut 45% la aruncările din acțiune, respectiv 70% la linia de pedeapsă.

James Eads devine al 6-lea jucător străin din lotul echipei antrenate de Florin Nini. Ceilalți cinci sunt Maksim Sturanovic (reluarea activității), Davor Konjevic (Helios), Tarik Bruncevic (Novi Pazar), KenDarrius Hamilton (Cipru), Josh Brown (Cehia).

CSM Galați va participa la turneul de Cupa României de la București, acolo unde se va confrunta cu U-BT Cluj-Napoca, BCM U FC Argeș Pitești și Dinamo Știința București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *