Igor Kesar este noul pivot al Timișoarei

Igor Kesar este noul pivot al echipei SCM Ohma Timișoara. În vârstă de 30 ani, înalt de 2.10 metri, acesta se află la primul angajament în țara noastră. El evoluează la poziția 5.

Kesar a jucat în Serbia pentru KK Velika Plana, Napredak Maksi KO Aleksinac şi KK Tamis Petrohemija Pancevo. Ulterior a ieșit din țara natală și a evoluat pentru KK Igokea, Spartak Subotica, Balkan Botevgrad, Rilski Sportist, Pecs VSK Veolia, respectiv KK Kozuv Gevgelija.

Între 2020 și 2022, Kesar a jucat pentru KK Pelister Bitola. El a avut medii statistice de 19.0 puncte, 6.5 recuperări și 2.4 pase decisive în 33 partide disputate în campionatul din Macedonia de Nord, respectiv 17.7 puncte, 5.5 recuperări și 1.7 pase decisive în 13 apariții la nivelul celui de-al 2-lea eșalon din Liga Adriatică.

Palmaresul lui Kesar cuprinde un titlu de campion și o cupă națională în Bosnia-Herțegovina.

Pivotul originar din Serbia devine cel de-al 3-lea străin din lotul echipei antrenate de Dragan Petricevic pentru sezonul 2022/23. Ceilalți doi sunt Nikola Gajic și Adam Mirkovic. Alb-violeții continuă colaborarea cu șase jucători autohtoni.

Amintim că la capitolul plecări s-a consemnat numele lui Alex Olah.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.