Igokea obține a 4-a victorie consecutivă în Liga Adriatică

KK Igokea Aleksandrovac a repurtat a 4-a victorie consecutivă în Liga Adriatică. Reprezentanta Bosniei-Herțegovina s-a repliat după eșecul suferit la mijlocul săptămânii în Franța, în prima etapă din grupele Basketball Champions League.

Igokea a primit vizita lui Partizan Belgrad, în cadrul etapei a 5-a din Liga Adriatică – ediția 2020/21. Rezultatul final a fost de 90-84. Partida a necesitat o repriză de prelungiri, scorul după 40 minute de joc efectiv fiind de 79-79. Pe sferturi: 26-21, 19-22, 14-12, 20-24 și 11-5.

Jackie Carmichael (foto) a irosit ultima aruncare din timpul regulamentar pentru Igokea, după ce Partizan a restabilit egalitatea prin tripla lui Novica Velickovic. În repriza suplimentară, Antabia Waller a înscris două coșuri de trei puncte în succesiune prin care a adus echipa gazdă la conducere și a desprins-o decisiv pe tabela de marcaj.

Jackie Carmichael a totalizat 27 puncte, Antabia Waller a adăugat 17 puncte, iar Anthony Clemmons a terminat cu 14 puncte, 11 pase decisive, 6 recuperări și 3 intercepții pentru învingători. În replică, Rade Zagorac a totalizat 17 puncte pentru Partizan.

KK Igokea are 4-1 la general după acest succes și urcă pe prima poziție în clasamentului cel puțin până la meciul Stelei Roșii Belgrad și al lui Buducnost Podgorica. Ambele au 4-0 la general. De notat că Igokea câștigase două meciuri la diferențe de câte un punct, iar acum a învins după o repriză de prelungiri.

În schimb, Partizan Belgrad are 2-3 la general similar bilanțului din EuroCup. Rămâne de văzut cine va fi numit la cârma echipei din capitala Serbiei în locul lui Vlado Scepanovic, cel care preluase funcția de principal în vară de la Andrea Trinchieri. De altfel, Partizan a jucat meciul cu Igokea fără Scepanovic pe bancă.

Foto&video: www.aba-liga.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *