Igokea obține a 2-a victorie consecutivă în Liga Adriatică

KK Igokea Aleksandrovac a repurtat cea de-a 2-a victorie consecutivă în Liga Adriatică. Reprezentanta Bosniei-Herțegovina s-a impus în deplasare, pe terenul lui Krka Nono Mesto. Partida s-a desfășurat miercuri (21.10) și s-a terminat cu scorul de 70-69.

Edin Atic (foto) a transformat o aruncare liberă cu 37 secunde înainte de final pentru a aduce pe Igokea definitiv la conducere. Krka a avut ultima aruncare, prin Rok Stipcevic, dar mingea a refuzat să intre în coș.

Nikola Jovanovic a totalizat 19 puncte, 4 recuperări, iar Stefan Pot a adăugat 12 puncte, 6 pase decisive pentru învingători. În replică, Jure Skific a reușit 14 puncte, iar Rok Stipcevic a adăugat 11 pentru sloveni.

Igokea are 2-1 la general și se situează pe locul al 5-lea din 14 poziții după primele trei etape. De notat că a 6-a clasată, Cedevita Olimpija Ljubljana, are 2-0 la general și o restanță de disputat în compania ultimei clasate, Koper Primorska.

KK Igokea a eliminat pe U-BT Cluj-Napoca în cadrul turneului preliminar Basketball Champions League, desfășurat în luna septembrie la Botevgrad. Ex-iugoslavii au trecut apoi și de Sporting CP, calificându-se în grupele competiției, acolo unde au programat debutul peste o săptămână.

În Liga Adriatică, Igokea a pierdut cu Mega Soccerbet, în prima etapă, după care a depășit pe Koper Primorska.

Podiumul este acaparat de cele trei echipe cu bilanț general de 3-0. Este vorb adespre Steaua Roșie Belgrad, Buducnost Podgorica și Mega Soccerbet. În schimb, Krka are 1-2 la general și ocupă locul al 8-lea.

Foto: www.aba-liga.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *