Igokea elimină și pe Limoges din cupele europene!

Igokea Aleksandrovac continuă sezonul foarte bun. Echipa care a eliminat pe U-BT Cluj-Napoca din cupele europene a obținut un succes important în Basketball Champions League.

Bosniacii au învins pe Limoges CSP, scor 76-73. Meciul s-a desfășurat marți (12.01), în localitatea bosniacă Laktasi. Igokea a obținut victorie in extremis, marcând ultimele patru puncte ale întâlnirii. Edin Atic a înscris coșul cu care ex-iugoslavii au preluat definitiv conducerea, după care l-a servit ideal pe Jackie Carmichael, acesta stabilind rezultatul final.

Carmichael a totalizat 18 puncte, Atic a adăugat 14, iat Anthony Clemmons a terminat cu 12 puncte, 5 pase decisive pentru învingători. Stefan Pot, fost jucător la Asesoft, a avut 5 puncte și 4 pase decisive pentru învingători în doar 15 minute de joc.

În replică, Nicolas Lang a totalizat 18 punctel alți trei jucători având cel puțin zece puncte pentru francezi. La Limoges a jucat și Marcus Ginyard, fost jucător la Oradea. El a avut 8 puncte și 5 recuperări în 21 minute de joc.

În urma acestui rezultat, Igokea are 3-2 la general și păstrează șanse de calificare în playoff-ul BCL. Bosniacii se luptă pentru un loc în optimile de finală cu Turk Telekom Ankara (3-1 la general) și Hapoel Ierusalim (2-2). De notat că Limoges (1-4) este eliminată din cursa pentru calificare în urma eșecului suferit în Bosnia.

Igokea are 10-3 la general și ocupă locul 2 în clasamentul provizoriu al Ligii Adriatice – ediția 2020/21.

Foto: championsleague.basketball

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *