Igokea a disputat primul joc de verificare în această vară

KK Igokea a disputat primul meci test în această vară. Campioana Bosniei-Herțegovina a întâlnit Borac Banja Luka, echipă angrenată în primul eșalon al amintitei țări.

Rezultatul final al partidei desfășurate sâmbătă (15.08) a fost de 95-59. Jocul a fost la discreția lui Igokea, echipă ce a câștigat fiecare secvență de joc la diferență respectabilă.

Principalii realizatori ai învingătorilor au fost Dalibor Ilic și Stefan Fundic, câte 18 puncte fiecare. Nikola Jovanovic a adăugat 14, iar Marko Josilo a terminat cu 12 puncte pentru învingători.

Reamintim că Igokea este adversarul lui U-BT Cluj-Napoca în primul tur preliminar al Basketball Champions League – ediția 2020/21. Dubla confruntare eliminatorie ar trebui să se desfășoare la mjlocul lunii septembrie, însă o decizie finală urmează a fi luată în contextul pandemiei COVID-19.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, la scurt timp după ce a început pregătirile pentru noul sezon competițional, Igokea a operat o modificare în lotul de jucători. Este vorba despre legitimarea lui Nikola Jovanovic la poziția 5 în lotul lui Djordje Gagic. Cel din urmă s-a prezentat complet nepregătit din punct de vedere fizic, iar pentru a evita o eventuală accidentare părțile au agreat să se despartă pe cale amiabilă.

KK Igokea Aleksandrovac va juca pe parcursul sezonului 2020/21 în Liga Adriatică. Echipa din Bosnia-Herțegovina nu va juca în FIBA Europe Cup dacă pierde în preliminariile Champions League.

Foto: KK Igokea Republika Srpska (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *