Giannis Antetokounmpo aduce victoria pentru Milwaukee Bucks în confruntarea cu Charlotte Hornets

Giannis Antetokounmpo a marcat coșul victoriei pentru Milwaukee Bucks în confruntarea cu Charlotte Hornets. Campioana NBA în exercițiu a învins în prima seară din luna decembrie cu scorul de 127-125.

Antetokounmpo a marcat un coș cu panoul când pe ceas mai erau 2.0 secunde din timpul regulamentar. Avea să fie coșul decisiv după ce în prealabil situația s-a schimbat pe tabela de marcaj de două ori în ultimele zece secunde de joc efectiv. Întâi Khris Middleton a marcat două libere cu 8.6 secunde rămase pentru a desprinde formația gazdă la trei puncte, după care LeMelo Ball a transformat un coș de la mare distanță cu 5.9 secunde pe ceas, restabilind egalitatea.

Miles Bridges a avut ultima aruncare a partidei, de la mijlocul terenului. Încercarea a fost imprecisă, Charlotte fiind nevoită să repună mingea de sub propriul panou întrucât a epuizat toți timpii de odihnă.

Hornets s-au desprins la 41-25 în primele 12 minute de joc. Replica a venit pe parcursul următoarelor două secvențe. Bucks conduceau cu scorul de 97-95 la intrarea în sfertul 4.

Giannis a totalizat 40 puncte, 12 recuperări și 9 pase decisive în 38 minute de joc. Khris Middleton a adăugat 21 puncte, 6 recuperări, 5 pase decisive, alți cinci jucători de la Milwaukee având cel puțin zece puncte marcate.

LaMelo Ball a replicat cu 36 puncte, având 8/15 la aruncările de trei puncte. El a adăugat 9 pase decisive, 5 recuperări și 3 intercepții, însă a pierdut mingra de șapte ori. Kelly Oubre Jr a contribuit cu 25 puncte, iar Mile sBridges a bifat 22 puncte, 9 recuperări și 2 capace pentru Charlotte.

În urma acestui meci, Milwaukee Bucks au 14-8 la general. În schimb, Charlotte Hornets au ajuns la 13-11.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.