FRBaschet Magazin la primul număr

Federația Română de Baschet a relansat propria revistă oficială. Acest lucru s-a consemnat la începutul noului an calendaristic. Primul număr al FRBaschet Magazin prezintă mai multe dintre proiectele forului de specialitate din sportul cu mingea la coș în țara noastră.

Astfel, se reia o mai veche tradiție prin care Federația Română de Baschet își tratează suporterii cu o lucrare prin intermediul căreia sunt atinse subiecte. În trecut această revistă a fost editată de Federația Română de Baschet, iar acum a fost reluată.

În paginile primului număr al revistei puteți citi despre vizita aniversară FIBA în România, interviuri cu Andreas Zagklis – secretarul general FIBA și Sonia Ursu – jucătoare ce a reprezentat România la Jocurile Olimpice de la Tokyo, materiale cu privire la organizarea FIBA 3×3 U23 World Cup la București, informații despre programul echipelor naționale de seniori și prefață a turneelor finale ale Cupei României la baschet masculin și feminin. Nu lipsesc infromații despre centrul olimpic pentru baschet de la Târgu Jiu, activitatea loturilor juvenile din perioada sărbătorilor de iarnă și participarea antrenorilor români la clinicul de la Pecs (Ungaria).

Realizatori ai revistei sunt reprezentanții departamentului Comunicare al FR Baschet. Redactori sunt Tiberiu Rist și Traian Racu, fotograf Alina Cojocaru, iar design Marian Buciu.

Costul revistei aflate la primul număr este de 10 lei. Întreaga lucrare este color, imprimată pe hârtie de calitate.

Potrivit informațiilor noastre, cel puțin pentru început, revista FRBaschet Magazin se va publica trimestrial.

2 răspunsuri la „FRBaschet Magazin la primul număr”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.