FOTO. Stadiul lucrării de construcție la noua Sală Polivalentă din Oradea este la 50%

Compania care realizează construția noii Săli Polivalente din Oradea, Erbașu, a emis un comunicat oficial cu privire la stadiul lucrărilor la noua arenă sportivă indoor din orașul multiplei campioane a României. Proiectul a fost executat în proporție de 50%, așa cum anunță Compania Națională de Investiții la data de 31 iulie 2020.

Noua arenă va avea o capacitate de peste 5.000 locuri, incluzând aici tribunele pentru publicul spectator, tribuna media, respectiv tribuna VIP. Arena va avea și o sală de antrenament, în prelungire, precum și vestiare pentru echipe, respectiv oficiali, o sală de forță, una de refacere, un lobby, două săli de conferințe și numeroase spații adiacente.

De altfel, pe partea unde va fi amplasată sala de antrenament va fi montată o tribună pe gradenă mobilă. O particularitate a acestui proiect constă în faptul că pe partea unde se va afla sala de antrenament va fi montată scena pentru spectole tip concerte muzicale, iar accesul utilajelor se va face tot pe acolo, proiectanții susținând că astfel se poate economisi timp cu partea de amenajare pentru diferitele evenimente ce urmează să aibă loc în noua sală din Oradea. Astfel se explică faptul că pe acea latură se va instala o gradenă mobilă pentru tribune.

Sala Polivalentă Oradea.Parte a viitorului. Pe care îl construim acum şi aici.Lucrările la noua Sală Polivalentă din…

Posted by Constructii Erbasu on Friday, July 31, 2020

Potrivit estimărilor, construcția sălii va fi finalizată undeva la sfârșitul primăverii / începutul verii anului 2021. Ulterior se va intra în stadiu de testări, atunci când se va efectua și instructajul personalului care va lucra în încinta sălii. Așadar, cel mai probabil inaugurarea sălii se va face în toamna anului viitor, dacă toți termenii sunt respectați, similar celor întâmplate până la această oră și nu vor exista întârzieri sau alte probleme.

Reamintim că în prezent se derulează lucrări de construcție pentru noi săli multifuncționale și în alte localități, precum Pitești sau Constanța.

Foto: Compania Națională de Investiții (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.