Final Four-ul Euroligii ar putea fi mutat la Belgrad

Euroleague Basketball intenționează să mute locul de desfășurare al Final Four-ului Euroligii masculine – ediția 2021/22. Acesta ar trebui să se desfășoare la Berlin, dar se pare că decizia autorităților de a nu permite accesul publicului din cauza pandemiei va determina compania ce păstorește cea mai puternică competiție baschetbalistică din Europa să mute locul de desfășurare la Belgrad.

Turneul final se va desfășura în perioada 27-29 mai anul curent. Evenimentul ar trebui să se desfășoare în capitala Germaniei, dar autoritățile de la Berlin au impus noi restricții și se pare că acestea ar putea să rămână în vigoare pe termen mai lung. Asta ar însemna că finala Euroligii se va disputa pentru a 2-a oară consecutiv fără public în tribune.

Potrivit basketnews.com, Jordi Bertomeu, CEO-ul Euroleague Basketball, va avea o întrevedere cu primarul din Belgrad, Goran Vesic. Subiectul discuției va fi legat de mutarea Final Four-ului Euroligii în capitala Serbiei, acolo unde e posibil să existe restricții de capacitate, dar cu siguranță ar exista public în tribune la ultimul act.

Stark Arena a găzduit F4-ul Euroligii din 2018, atunci când Real Madrid, cu Luka Doncic pe parchet, a învins Fenerbahce Istanbul în ultimul act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.