FCC Baschet UAV Arad câștigă Meciul 3 al finalei LNBF 2022

FCC Baschet UAV Arad a câștigat Meciul 3 al finalei Ligii Naționale de baschet feminin – ediția 2021/22. Formația antrenată de Bogdan Bulj a învins Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 67-61.

Partida desfășurată la Sala Victoria din Arad a consemnat opt schimbări la conducere. Pe parcursul primelor zece minute s-au înregistrat majoritatea succesiunilor în avantaj pe tabela de marcaj. Apărarea lui Sepsi a fost impresionantă în sfertul al 2-lea, astfel încât la jumătatea partidei oaspetele conduceau cu 34-31.

Covăsnencele au rămas în avantaj pe parcursul primelor șapte minute din repriza a 2-a, dar un parțial de 10-0 în favoarea arădencelor a schimbat definitiv soarta jocului. Gazdele conduceau cu 50-48 la intrarea în secvența decisivă. Echilibrul s-a păstrat, Brittany Jones restabilind egalitatea la 61 cu trei minute înainte de final. De aici doar gazdele au mai marcat, tripla semnată de către Tereza Vitulova dovedindu-se cea care a desprins decisiv pe FCC Baschet Arad.

Andreona Lanay Keys a totalizat 18 puncte, 8 recuperări, 6 pase decisive, Tereza Vitulova a adăugat 15 puncte, iar Brankica Hadzovic a încheiat cu 13 puncte, 8 recuperări pentru gazde. De cealaltă parte, Daniel Raber a reușit 15 puncte, 9 recuperări, iar Brianna Fraser a adăugat 12 puncte, 9 recuperări.

Scorul general devine 2-1 în favoarea lui Sepsi Sfântu Gheorghe. Meciul 4 se va desfășura miercuri (27.04), cu începere de la ora 19:00, tot la Sala Victoria din Arad. În cazul în care va fi necesar, Meciul 5 va avea loc la Sfântu Gheorghe, sâmbătă (30.04).

Foto: FCC Baschet UAV Arad (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.