FC Argeș Pitești învinge CSM Tîrgu Mureș după două reprize de prelungiri

FC Argeș Pitești a învins CSM Tîrgu Mureș, scor 108-106, într-un meci din etapa a 5-a în Liga Națională de baschet masculin – ediția 2022/23. Partida a fost decisă după două reprize de prelungiri.

A fost un meci ce a cuprins 22 schimbări la conducere și 19 situații de egalitate. Ardelenii au avut un avantaj maxim de zece puncte, consemnat în sfertul decisiv, însă alb-violeții au revenit și au preluat conducerea, după un parțial de 8-0. Mureșenii au trecut încă o dată în avantaj, însă Bruce Anthony Massey a restabilit egalitatea la 85. Același jucător a ratat ultima aruncare din timpul regulamentar.

Gazdele au avut mai mereu inițiativa în prima rundă suplimentară, însă Jonathan Person i-a adus pe cei de la CSM Tîrgu Mureș într-un avantaj minim. Suedezul a transformat apoi două aruncări libere prin care a egalat la 98, trimițând meciul în cea de-a 2-a rundă suplimentară.

Tîrgu Mureș a înscris primele patru puncte din repriza a 2-a de prelungiri. Oaspeții s-au desprins la 105-99, dar de aici a urmat un parțial de 9-1 în favoarea lui FC Argeș. Coșul victoriei a purtat semnătura lui Andreja Milutinovic, pe o recuperare ofensivă.

Bruce Massey a totalizat 24 puncte, 6 recuperări, Nikola Jevtovic a adăugat 22 puncte, 10 recuperări, Dragan zekovic a terminat cu 14 puncte, 6 recuperări, Joshua Cunninghama terminat cu 12 puncte, 12 recuperări, iar Tudor Fometescu a terminat cu 11 puncte pentru învingători.

De cealaltă parte, Jonathan Person a reușit 24 puncte, 6 recuperări, 5 pase decisive, Szabolcs Santa a adăugat 18 puncte, 11 recuperări, David Engi a reușit 17 puncte, Goran Martinic a terminat cu 14 puncte, 7 pase decisive, 5 recuperări, iar Goran Gajovic a izbutit 13 puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive pentru CSM Tîrgu Mureș.

În urma acestui rezultat, FC Argeș Pitești are 2-2 la general, iar CSM Tîrgu Mureș este la 1-3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.