FC Argeș Pitești depășește pe SCM Ohma Mozzart Bet Timișoara

FC Argeș Pitești a învins SCM Ohma Mozzart Bet Timișoara, scor 72-56, într-un meci din cadrul etapei a 23-a din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2022/23. Partida contează pentru TOP 10 și a avut loc la Pitești Arena, fiind transmisă în direct pe DigiSport.

Bănățenii au fost mai buni pe tot parcursul primei reprize cu excepția începutului și sfârșitului acesteia. Duelul alb-violet a fost echilibrat și a cuprins momente tensionate. Timișoara conducea cu scorul de 20-15 la prima pauză, iar în cursul celei de-a 2-a perioade de joc s-a consemnat descalificarea lui Andreja Milutinovic, care nu a știut când să oprească protestele. Gazdele au avut totuși ultimul cuvânt în sfertul al 2-lea, plecând în avantaj minim la vestiare, scor 33-32.

Repriza secundă a demarat în nota de dominare a formației antrenate de Milan Mitrovic. Gazdele au avut superioritate la finalizare în spațiul de trei secunde și au provocat multe greșeli în jocul de construcție al Timișoarei. La capătul celui de-al 3-lea sfert scorul a devenit 63-39, după ce gazdele au marcat 22 puncte în succesiune. Secvența decisivă a demarat cu un parțial de 12-2 în favoarea echipei antrenate de către Dragan Petricevic. Revirimentul oaspeților s-a oprit, finalul jocului fiind lipsit de suspans.

Nikola Jevtovic a totalizat 17 puncte, 10 recuperări, CJ Wilson a adăugat 15 puncte, 5 intercepții, 4 recuperări, Bruce Massey a avut 11 puncte, 4 recuperări, iar Josh Cunningham a terminat cu 10 puncte, 10 recuperări pentru învingători. Igor Kesar a replicat cu 13 puncte, 7 recuperări, 2 intercepții, 2 capace, iar Ilija Djokovic a terminat cu 13 puncte pentru SCM Ohma Timișoara.

FC Argeș Pitești are 5-8 la general și continuă cursa pentru calificarea în playoff. În schimb, SCM Ohma Mozzart Bet Timișoara a ajuns la 3-10, fiind la egalitate cu CSM Athletic Constanța pe locurile 9-10.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.