FC Argeș a câștigat turneul memorial Georgel Ziguli 2021

FC Argeș Pitești a câștigat turneul memorial Georgel Ziguli 2021. Formația antrenată de Tudor Costescu a depășit SCM Timișoara, scor 70-68, în finala evenimentului.

S-au consemnat opt situații de egalitate și patru schimbări la conducere pe tabela de marcaj. Gazdele au câștigat primul sfert cu 25-19, dar elevii lui Dragan Petricevic s-au replicat și au venit la conducere, scor 38-34, după 20 minute de joc.

Debutul reprizei secunde a fost controlat de amfitrioni. FC Argeș a realizat un parțial de 22-10, incluzând o succesiune de 12 puncte prin intermediul căruia a trecut în avantaj, scor 56-48, cu zece minute înainte de final. Timișoara a oferit o replică solidă la final, dar gazdele au obținut victoria.

Mladen Jeremic a totalizat 15 puncte, Raynere Thornton a adăugat 14, iar Nikola Jevtovic a totalizat 12 puncte, 5 recuperări. Contribuții consistente au avut și Toarlyn Fitzpatrick – 10 puncte, 7 recuperări, 3 intercepții, respectiv Mihai Măciucă – 10 puncte, 4 recuperări pentru FC Argeș Pitești.

În replică, Ivan Lilov a totalizat 21 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive și 3 intercepții, iar Nikoka Gajic a adăugat 16 puncte, 8 recuperări pentru SCM Timișoara.

Gruparea din Pitești a fost lipsită de Ilari Sepala și de Goran Gajovic (foto, cu trofeul) la acest meci.

Amintim că CSU Sibiu s-a clasat pe locul 3, iar CSM Ploiești pe locul al 4-lea la acest eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *