Fără Trae Young, Atlanta restabilește egalitatea în finala Conferinței Est. Milwaukee l-a pierdut pe Giannis!

Atlanta Hawks au găsit soluții să câștige Meciul 4 al finalei Conferinței Est din playoff-ul NBA 2021 în pofida absenței lui Trae Young, liderul și principala armă ofensivă a echipei. Gruparea din Georgia a învins Milwaukee Bucks, scor 110-88.

Jocul a fost controlat de amfitrioni. Hawks au câștigat primul sfert la limită, desprinzându-se la 51-38 după 24 minute de joc efectiv. Diferența a urcat după pauză, Atlanta conducând cu 25 lungimi la intrarea în ultimul sfert. Finalul partidei nu a adus schimbarea.

Giannis Antetokounmpo a părăsit terenul în sfertul al 3-lea. El a suferit o accidentare la genunchi, nefiind încă clară natura și gravitatea acesteia. Cert este că la momentul în care a părăsit terenul Giannis avea dureri. Scorul era de 62-52 în minutul 29 al partidei, atunci când Antetokounmpo a părăsit definitiv terenul. Bucks au anunțat că vor face mai multe investigații asupra genunchiului accidentat în cursul zilei de miercuri.

Titularizat în locul accidentatului Trae Young, experimentatul fundaș Lou Williams a totalizat 21 puncte, 8 pase decisive. Bogdan Bogdanovic a avut 20 puncte, cu șase triple, alături de 5 pase decisive și 4 intercepții, iar Clint Capela și Kevin Huerter au terminat cu câte 15 puncte pentru Atlanta.

Jrue Holiday a reușit 19 puncre, 9 pase decisive, Khris Middleton a adăugat 16 puncte, 8 recuperări și 5 pase decisive, iar Giannis Antetokounmpo a terminat cu 14 puncte, 8 recuperări pentru Milwaukee.

Trae Young nu a jucat din cauza unei accidentări la gleznă. Este neclar dacă acest va fi disponibil pentru următoarea confruntare.

Scorul general a devenit 2-2. Seria se întoarce în Milwaukee pentru Meciul 5, după care va reveni în Atlanta pentru Meciul 6. Dacă va fi necesar, Meciul 7 se va desfășura în Milwaukee.

Foto: NBA.com/hawks

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.