F8 – Federația Română de Baschet anunță emisiuni și declarații în direct, de la Cluj, pe tot parcursul zilei de sâmbătă (06.03)

Iubitorii baschetului din România așteaptă startul oficial al turneului final de Cupa României la baschet masculin – ediția 2020/21. Evenimentul se desfășoară la BT Arena din Cluj-Napoca, cu participarea a opt echipe.

Evenimentul este transmis integral în direct la DigiSport și LookSport. De asemenea, pasionații sportului cu mingea la coș din țara noastră pot urmări desfășurarea evenimentelor pe canalul YouTube FRB TV, ce oferă o grafică generoasă cu numeroase informații de natură statistică în timp real.

FRB TV și canalul YouTube Superbet vor completa oferta de momente legate direct de acest eveniment. Prin urmare, înaintea fiecărui meci va exista un studio cu intervenții din partea reprezentanților protagonistelor, iar la final vor avea loc interviuri la cald cu antrenorii principali și câte un jucător reprezentativ. Nu vor lipsi nici președintele FR Baschet, respectiv reprezentantul Superbet. Toate acestea în transmisiune directă pe amintitele canale YouTube.

Moderatorul studio-ului este Radu Abramescu. Fost jucător de baschet, acesta acvitează în televiziune de mai mult timp, atât ca producător, cât și ca moderator de emisiuni sau comentator la competițiile de baschet și tenis.

Programul zilei de sâmbătă (06.03), conform site-ului oficial al Federației Române de Baschet:

Ora 11:00
Studio Pre-game CSO Voluntari – FC Arges Pitesti (in direct pe canalele youtube FRB TV si Superbet de langa terenul de joc; moderator Radu Abramescu; invitati Virgil Carutasu si Sorin Caprarescu)

Ora 11:45
CSO Voluntari – FC Arges Pitesti (SF2, in direct pe DIGI SPORT si LOOK SPORT, precum si pe FRB TV)

Ora 13:30
Declararea MVP-ului meciului SF2 si flash interviuri cu antrenorii Sasa Ocokoljic si Tudor Costescu, dar si cu doi sportivi cu evolutii de impact

Ora 13:50
Studio Pre-game SCM U Craiova – Steaua Bucuresti (in direct pe canalele youtube FRB TV si Superbet de langa terenul de joc; moderator Radu Abramescu; invitati Marius Toma si Dragos Barbu)

Ora 14:45
SCM U Craiova – Steaua Bucuresti (SF3, in direct pe DIGI SPORT si LOOK SPORT, precum si pe FRB TV)

Ora 16:30
Declararea MVP-ului meciului SF3 si flash interviuri cu antrenorii Aco Todorov si Eugen Ilie, dar si cu doi sportivi cu evolutii de impact

Ora 16:50
Studio Final 8 CRBM – invitat Horia Paun

Ora 17:30
Studio Pre-game BC CSU Sibiu – U-BT Cluj-Napoca (in direct pe canalele youtube FRB TV si Superbet de langa terenul de joc; moderator Radu Abramescu; invitati Horatiu Floca si Mircea Cristescu)

Ora 18:25
BC CSU Sibiu – U-BT Cluj-Napoca (SF1, in direct pe DIGI SPORT si LOOK SPORT, precum si pe FRB TV)

Ora 20:10
Declararea MVP-ului meciului SF1 si flash interviuri cu antrenorii Dan Fleseriu si Mihai Silvasan, dar si cu doi sportivi cu evolutii de impact

– Ora 20:30
Studio Pre-game CSM CSU Oradea – SCM Timisoara (in direct pe canalele youtube FRB TV si Superbet de langa terenul de joc; moderator Radu Abramescu; invitati Serban Sere si Dragan Petricevic)

– Ora 21:15
CSM CSU Oradea – SCM Timisoara (SF4, in direct pe DIGI SPORT si LOOK SPORT, precum si pe FRB TV)

Ora 23:00
Declararea MVP-ului meciului SF4 si flash interviuri cu antrenorii Cristian Achim si Dragan Petricevic, dar si cu doi sportivi cu evolutii de impact

Ora 23:20
Studio Final 8 CRBM – invitat Vlastimir Vukadinovic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *