Euroliga masculină 2019/20 – Programul primei etape

Euroliga masculină – ediția 2019/20 demarează în cursul serii de joi (03.10). Patru partide sunt programate în ziua de deschidere a celei de-a 20-a ediții din istoria modernă a competiției supreme în baschetul european la nivel de club.

Două dintre ultimele trei câștigătoare ale trofeului se duelează direct în această seară, dar înainte de asta se vor consemna alte partide foarte atractive. Iată programul de joi (03.10):

Khimki Moscova vs Maccabi Tel-Aviv – ora 20:00
Panathinaikos Atena vs Steaua Roșie Belgrad – ora 21:00
Bayern Munchen vs AX Olimpia Milano – ora 21:30
Real Madrid vs Fenerbahce Beko Istanbul – ora 22:00

James Gist va juca pentru prima dată la OAKA în calitate de adversar după despărțirea de Panathinaikos.

Atractiva confruntare de la WiZink Center din capitala Spaniei cuprinde câteva absențe notabile. De la gazde va lipsi Trey Thompkins. În schimb, de la oaspeți vor absenta Jan Vesely și Joffrey Lauvergne. Ambii au rămas la Istanbul pentru a continua tratamente medicale.

Vineri (04.10) continuă prima etapă cu următorul program:

Zalgiris Kaunas vs Kirolbet Baskonia – ora 20:00
Anadolu Efes Istanbul vs FC Barcelona – ora 20:30
Alba Berlin vs Zenit St. Petersburg – ora 21:00
LDLC Asvel Villeurbane vs Olympiacos Pireu – ora 21:45
Valencia Basket vs CSKA Moscova – ora 22:00

Ziua a 2-a programează un duel între două formații ce au evoluat în playoff-ul Euroligii, un duel între două echipe care s-au duelat direct în playoff-ul ediției precedente, o confruntare între două grupări venire din EuroCup, respectiv unul între o echipă venită din EuroCup și una angrenată de ani de zile în competiția supremă.

Runda de deschidere a Euroligii se va încheia cu duelul direct dintre deținătoarea EuroCup, Valencia Basket, respectiv deținătoarea Euroligii, CSKA Moscova.

Iubitorii baschetului au oportunitatea să urmărească competiție prin intermediul platformei www.euroleague.tv. Aici se poate achiziționa fie un abonament pe lună, fie unul pe întreg sezonul. Detalii în link.

Foto: www.euroleague.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.