Emanuel Cățe debutează în sezonul 2021/22 cu o deplasare la Barcelona

Emanuel Cățe va debuta în sezonul 2021/22 cu o deplasare pe terenul campioanei în exercițiu a Spaniei. UCAM Murcia va evolua pe terenul lui FC Barcelona în deschiderea următoarei stagiuni în cel mai puternic campionat național din Europa, Liga ACB.

În vârstă de 24 ani, înalt de 2.06 metri, jucător de poziția 5, sportivul român se află la cel de-al 4-lea sezon consecutiv alături de UCAM Murcia. Cățe va juca pentru cel de-al 6-lea sezon în Liga ACB. El a încheiat junioratul la Real Madrid și a petrecut un sezon în LEB Oro, alături de CB Prat, fiind desemnat cel mai bun pivot din liga a 2-a iberică în sezonul 2017/18.

Cățe se află în fața celui de-al 9-lea an în Spania!

Stagiunea următoare este programată să demareze pe 18 septembrie anul curent. La startul ediției 2021/22 se vor alinia 18 echipe.

Prima etapă mai cuprinde următoarele confruntări:

  • Real Madrid vs Hereda San Pablo Burgos
  • Valencia Basket vs Baskonia
  • Calendarul complet al Ligii ACB poate fi consultat AICI

Derby-ul dintre Real Madrid și FC Barcelona este programat pentru data de 2 ianuarie 2022. Prima confruntare directă a marilor rivale se va desfășura în capitala Spaniei.

Sezonul regulat se încheie pe data de 15 mai. Primele opt clasate la jumătatea sezonului regulat se califică la turneul de Cupa Spaniei, iar primele opt la încheierea returului avansează în playoff-ul Ligii ACB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *