Echipa lui Emanuel Cățe se impune în duelul cu Real Betis Sevilla

UCAM Murcia a repurtat cea de-a 2-a victorie consecutivă și a 3-a în primele cinci etape ale Ligii ACB – ediția 2020/21. Formația antrenată de către Sito Alonso a depășit pe Real Betis Sevilla, scor 74-72.

Partida s-a desfășurat sâmbătă (10.10), la Murcia. Oaspeții au început mai bine, desprinzându-se la nouă lungimi în primul sfert, pe parcursul căruia gazdele au avut mai probleme pe faza ofensivă. Lucrurile s-au schimbat din acest punct de vedere în sfertul 2, la capătul căruia scorul era de 36-35 în favoarea lui Real Betis.

Vizitatorii au rămas în avantaj pe tabela de marcaj după pauză. Ei au înscris 19 puncte în sfertul al 3-lea pentru a se desprinde la două posesii cu zece minute rămase de disputat. Ultimul act a aparținut lui UCAM Murcia, echipă ce a realizat un parțial de 23-17. DJ Strawberry a marcat un coș de trei puncte cu care Murcia a venit la conducere, scor 73-72, după care Marques Townes a stabilit rezultatul final de la linia de pedeapsă.

Emanuel Cățe a venit de pe bancă și a avut din nou nivelul de energie necesar echipei sale. Compatriotul nostru a petrecut 18:36 minute în teren, perioadă în care a totalizat 8 puncte, având 3/3 din acțiune și 2/2 la linia de pedeapsă. Emi a adăugat 7 recuperări pentru 12 la eficiență și 7 la +/-.

Coner Frankamp a totalizat 19 puncte pentru învingători. În replică, James Feldeine a reușit 27 puncte pentru Real Betis Sevilla.

După cinci etape, Emi Cățe are medii statistice de 8.2 puncte, 4.8 recuperări (2.2 ofensive), 1.0 pase decisive, 0.4 capace și 0.4 intercepții. Românul are 68% la aruncările din acțiune și 78% la linia de pedeapsă, precum și un indice de 10.4 la eficiență.

Murcia are 3-2 la general și se poziționează pe locul al 8-lea din totalul de 19 poziții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *