Dragan Zekovic: „Este important să rămânem focusați asupra jocului nostru”

CSM CSU Oradea, protagonistă a finalei Cupei României în ultimele trei ediții, se pregătește pentru Final 8-ul de la Cluj-Napoca, programat să demareze pe data de 6 martie anul curent. Unul dintre cei mai importanți jucători ai acestei echipe, Dragan Zekovic, a prefațat evenimentul de la BT Arena și a anticipat duelul cu SCM Timișoara din sferturile de finală.

Iată ce a declarat baschetbalistul de la CSM CSU Oradea:

„După aproximativ 20 zile fără meci jucat, în urma ferestrelor echipelor naționale, iată că turneul final al Cupei României se apropie. Am folosit această pauză pentru a remedia greșelile pe care le-am făcut până acum și pentru a îmbunătăți jocul de echipă și chimia. Primul meci de la Cluj va fi dificil pentru toate echipele deoarece regulile sunt altele față de cele din campionat și pot apărea surprize.

Timișoara este o echipă imprevizibilă, cu experiență, ne cunoaștem bine și nu cred că va fi un meci ușor. Cel mai important lucru este să rămânem focusați asupra jocului nostru. Cred că în această competiție nu există favorite. Cei care vor juca mai bine, vor câștiga.”

În vârstă de 33 ani, înalt de 2.10 metri, Zeko are medii stagionale de 10.5 puncte, 3.6 recuperări, 1.5 pase decisive și 0.9 intercepții în 21 minute pe partidă pentru 11.8 la eficiență. El are 63% la aruncările de două puncte, 47% la trei puncte și 82% la linia de pedeapsă în 13 apariții la nivelul Ligii Naționale.

La turneul de calificare al Cupei României, Zekovic a avut 10.5 puncte, 4.3 recuperări (1.5 ofensive) și 1.8 pase decisive în 23 minute pentru 12.8 la eficiență, cu 55% la două puncte, 36% la trei puncte și 100% la linia de pedeapsă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *