Double-double pentru Vaidas Kariniauskas. Echipa acestuia schimbă liderul în Lituania!

Nevezis Optibet a obținut un succes important în campionatul Lituaniei. Echipa lui Vaidas Kariniauskas a depășit liderul campionatului, Rytas Vilnius, scor 100-94. Partida a fost transmisă în direct pe internet.

Partida s-a desfășurat sâmbătă (31.10). Nevezis a fost echipa mai bună în prima repriză, în cadrul căreia s-a desprins la 50-44. Rytas a replicat după pauză, preluând conducerea pe tabela de maraj, însă amfitrionii au impresionat pe finalul partidei desprinzându-se în învingători.

Titularizat la poziția 1, Vaidas Kariniauskas a totalizat 18 puncte, cu 8/13 la aruncările din acțiune și 2/3 la linia de pedeapsă. Fostul jucător al lui U-BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea a adăugat 11 pase decisive, 2 recuperări, 2 capace și o intercepție, având patru posesii pierdute în 34 minute de joc pentru 24 la eficiență.

Kariniauskas a fost descalificat pentru cinci greșeli personale în penultimul minut al partidei. El avea trei greșeli persaonale, fiind sancționat cu greșeală personală. Vaidas a protestat asupra acestei decizii și a fost sancționat cu fault tehnic, ajungând astfel la cea de-a 5-a greșeală personală, descalificatorie.

Acesta este primul double-double stagional pentru Kariniauskas. El se situează între cei mai eficienți jucători ai începutului de campionat în Lituania. De asemenea, se află între primii pasatori ai competiției.

Nevezis are 5-2 la general în urma acestui succes, urcând pe podium. În schimb, Rytas Vilnius a ajuns la 6-2 și coboară pe locul 2.

Foto: www.lkl.lt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *