Dinamo București învinge CSM Focșani

Dinamo București a învins CSM Focșani, scor 72-61, într-o partidă desfășurată duminică (27.03), la București. Jocul contează pentru etapa a 26-a din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2021/22, fiind transmis în direct pe DigiSport și LookSport.

Prima repriză a fost controlată cu autoritate de bucureșteni. Elevii lui Hakan Demir s-au desprins la 18 puncte în minutul 12 al întâlnirii. Focșănenii au reacționat, realizând un parțial de 17-0 prin intermediul căruia s-au apropiat la un punct. Dinamo a încheiat repriza marcând ultimele opt puncte și s-a desprins la 34-25.

Vizitatorii au marcat primele nouă puncte din sfertul 3, reușind să egaleze situația pe tabela de marcaj. Dinamo a reacționat din nou și a revenit la conducere, desprinzându-se din nou. La intrarea în secvența decisivă scorul era de 54-41. Bucureștenii au marcat primele nouă puncte ale ultimei perioade de joc pentru a se desprinde la peste 20 lungimi. Spre final oaspeții au redus ușor din deficit.

Ricky Tarrant a totalizat 22 puncte, 2 intercepții, Viktor Gaddefors a adăugat 11 puncte pentru învingători. De cealaltă parte, Pavle Reljic a reușit 17 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive, Onno Steger a bifat 16 puncte, 12 recuperări, Justin Baker a adăugat 15 puncte, 5 recuperări pentru Focșani.

Dinamo București a jucat acest meci cu șase jucători străini. Formația antrenată de către Mihai Petruț a jucat fără Aliaksandar Pustahvar și Demetris Morant.

În urma acestei partide, Dinamo București are un bilanț general de 11-13. În schimb, CSM Focșani suferă a 5-a înfrângere consecutivă și are 8-17.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.